Teetz, Petra: Weihnachtsbäckerei

Die besten Trends und Klassiker
CHF 21.50
Einband: Kartonierter Einband (Kt)
Verfügbarkeit: Nicht (mehr) im Sortiment/Besorgung möglich
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Petra Teetz Christmas Baking Little treasures from the world of German baking - everything from Aachener Printen to Zimtsterne. Every Advent and Christmas, a plethora of different biscuits bring some added sweetness to our lives. But they're not the only ones that do so - stollen, gingerbread, fruit loaves, cookies, meringues and diverse confectionaries will also make your mouth water. Here, you'll find the best recipes for children, for those in a hurry, and for gift and tree decorations, drinks for Advent and tips for diabetics and those counting their calories. Many tips and variations together with your own personal baking calendar make this recipe book an essential reference for Christmassy kitchens.
ISBN: 978-3-8001-5853-9
GTIN: 9783800158539

Über den Autor Teetz, Petra

Petra Teetz, Cadolzburg (BY), ist Romanistin und arbeitet als freie Lektorin und Autorin. Sie ist Autorin zahlreicher Bücher zum Thema Landleben, Kochen, Lebensmittel und Ernährung.

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